Masterwood

MASTERWOOD is een bedrijf gevestigd in Rimini in Italie. Een bedrijf waar kwaliteit, service en know-how op een hoog niveau aanwezig zijn.
In de MASTERWOOD fabrieken worden uitsluitend produkten vervaardigd van een zeer hoge kwaliteit welke aan alle eisen voldoen voor de hout en kunststof-industrie. MASTERWOOD heeft meer dan 550 cnc geleverd in België.
Voor de massieve schrijnwerkerij is MASTERWOOD al jaren absoluut marktleider op het gebied van CNC gestuurde inkroosmachine zoals de Technomat en Centromac.
Voor de interieurbouw en meubelindustrie is MASTERWOOD sterk aanwezig op het gebied van CNC gestuurde freesmachine´s en bewerkingscentra met de Project serie.
Op het gebied van de deurenindustrie haalt u met MASTERWOOD de absolute top in uw bedrijf, op dit gebied heeft MASTERWOOD zeer veel ervaringen en zeer veel machine´s draaien over de gehele wereld. Het maken van complete deurenlijnen behoort tot 1 van de vele specialiteiten van MASTERWOOD.
Met een produktie van circa 500 CNC machine´s per jaar mag MASTERWOOD gerekend worden tot 1 van de grootste spelers op het gebied van CNC machine´s. 

In de volledig geautomatiseerde fabrieken van MASTERWOOD worden er door zeer vakbekwame mensen machines gebouwd en ontwikkeld, met als doel elke klant tevreden te stellen. U zult bij MASTERWOOD ook geen grote produktie zien van 1 en dezelfde machine.
Uiteraard wordt er gewerkt vanuit meerdere basisframe´s maar daarna bent u als de klant degene die bepaald wat er daarna met de machine gaat gebeuren.
Binnen MASTERWOOD is een software huis aanwezig waar tientallen mensen dagelijks werken aan de software voor deze machine´s. Zo kunnen alle machine´s voor de verschillende industrieen voorzien worden van de specifieke software, bijvoorbeeld MasterDoor voor de deurenindustrie, MasterWindow voor de timmerindustrie en MasterWork en Cabinet voor de interieur en meubelindustrie. Daarnaast geeft de afdeling een zeer goede support aan diverse andere software bedrijven om te communiceren met de Masterwood software, zo zijn koppelingen met o.a. Matrix, Compass, Groeneveld,Staircon, Wagemeyer enz. reeds bekend op de markt.
Uiteraard zijn de koppeling met AutoCad, Pointline, CadKey, MicroStation enz. geen probleem.