Dienst na verkoop

DV Special Machines is op de Belgische markt de échte specialist van computergestuurde machines. Waarom?
– Meer dan 29 jaar doet DV Special Machines niets anders dan de verkoop, de installatie en de service van CNC-machines. Om onze kennis niet te versnipperen, houden wij ons niet bezig met standaardmachines. Dit komt ons cliënteel geheel ten goede. Wij garanderen hen de juiste keuze van het machinetype bij aankoop en een ultrasnelle service na verkoop.
– In deze 29 jaar hebben wij een referentielijst opgebouwd van honderden tevreden klanten uit alle sectoren, waarbij sommigen ondertussen al achtereenvolgend een 4° machine bij ons gekocht hebben. Deze klanten kunnen bezocht worden door nieuwe kopers voor demonstraties, om hen te overtuigen van de degelijkheid van DV Special Machines als leveranciersfirma.
– DV Special Machines heeft bewust gekozen in het voordeel van de klant voor de verkoop van slechts een beperkt gamma CNC machines, wat resulteert in de grondige productkennis door al haar medewerkers, wat de juiste machinekeuze en een perfecte service garandeert.
– Bij de start van DV Special Machines 29 jaar geleden werd gekozen voor de fabrikant Masterwood als hoofdmerk. In tegenstelling tot andere verdelers die bijna allemaal de afgelopen vijf jaar van merk veranderden, werken wij na 18 jaar nog steeds samen met hen. Intussen heeft Masterwood zelfs onderdelen gemaakt van de branche collega’s zoals Holzher, Makka, Gannomat en Panhans. Door deze uitgebreide ervaring garandeert onze leverancier een innovatieve technologie, een hoge gebruiksvriendelijkheid, een prima kwaliteit en een interessante prijs.
– Het personeel van DV Special Machines zijn enthousiaste ervaren mensen die met hart en ziel constant bezig zijn met CNC wat onze machines en ons cliënteel enkel maar ten goede komt.
– Bij de aankoop wordt de opleiding voor de levering verzorgd door een erkend opleidingscentrum. Voor de levering is er een intense 4-daagse praktijkgerichte opleiding voorzien. Na de levering is er nog een opleiding voorzien ter plaatse van minimum twee dagen.

Service
De meeste problemen, zowel op technisch als op vlak van programmatie, kunnen door ons telefonisch opgelost worden. Eenvoudig omdat onze medewerkers over een grondige kennis beschikken. Er zijn immers meer dan 550 CNC bewerkingscentra van Masterwood. Wij verdelen ook reeds meer dan 18 jaar het merk Masterwood geleverd. Wij verkopen enkel CNC bewerkingscentra (dus geen schuur-machines, opdeelzagen, kantenverlijmers, enz). Om de zes maanden krijgen onze medewerkers een opleiding en bijscholing bij onze fabrikant ter plaatse. Hierdoor en ook door hun jarenlange ervaring, zijn zij uitermate gespecialiseerd en van alle nieuwigheden op de hoogte. Indien toch assistentie van de fabrikant nodig blijkt, zorgen onze techniekers hier voor. U zult dus niet zoals bij andere verdelers worden doorverbonden naar Italië, Nederland, Duitsland,….
Om extra tijd en kosten te vermijden, hebben wij in onze servicewagen een grote diversiteit aan elektrische en pneumatische wisselstukken. Onderdelen die wij zelf niet in voorraad hebben, worden ingeval van stilstand van de machine, met prioriteit behandeld en via sneltransport rechtstreeks door onze fabrikant aan onze klant geleverd. In de praktijk is het zo dat als u in de voormiddag ons belt, wij ’s anderendaags langs komen. Ter controle kan u enkele klanten van onze referentielijst contacteren.