Deuren

De volgende bewerkingen kunnen we aan een deur uitvoeren: 

Slot
Slotplaat
Scharnieren onder drie graden
Scharnieren voor formikadeuren
Schuinfrezen van deurblad
Fitsen plaatsen
Aftasting van de dikte van deurblad
Veiligheidssluiting/ Opronden 
Lijnfiguren die zich aanpassen aan de maat van de deur 
Glasopeningen


Ook massieve bekastingen

Excel koppeling voor deuren- programmatie


DV Special Machines heeft een deuren- programma ontwikkeld in het rekenblad Excel van Microsoft om de volledige deurenprogrammatie vanuit een rekenblad uit te voeren. Men voert in het rekenblad de juiste parameters in zoals type deur, type scharnieren, afmetingen en automatisch worden de programma’s gemaakt op de machine volgens klantspecificaties. Dit programma werkt eveneens met barcodes. Het Excell blad is een overzichtlijst, waar je bv. in 1 maal bepaalde informatie kan veranderen vb. andere sloten of ander scharnier of dikte bekasting.  
Het beslag kun je kiezen op basis van namen waarbij de juiste foto getoond wordt. U hebt dan ook minder kans op fouten bij scharnierkeuzes, sloten en krukgaten. U kiest ook of het een linkse of rechtse deur is. De bekastingen worden met drie bekastingen tegelijkertijd op de machine uitgefreesd.

Daarnaast hebben we ook nog :blokbekasting, patentgaten, dubbele deuren, glasopeningen, tachtigtal lijnfiguren, een maatlijst voor de bekasting voor een optimalisatiepakket zoals Ardis met overmaat en  extra parameters voor speciaal werk. Het systeem is heel flexibel om zelf scharnieren bij te plaatsen (in Excel tabbladen) met de juiste NRS en deze worden automatisch doorgevoerd.

Afhankelijk van het productievolume hebben we verschillende mogelijkheden.

 Speciale bekastingen