Meer succes met cnc

Vijfassig

Laad- en ontlaad nesting

Software
Voordelen Masterwood CNC

Pneumatische klemming

Wederverkoop machines:

Informatie aanvragen

Masterwood
Version Français

 

In de algemene schrijnwerkerij zijn er heel wat toepassingen voor CNC.

Deuren zijn reeds een lange tijd een specialiteit voor DV Special Machines. De scharnieren kunnen onder drie graden worden uitgefreesd en deuren van 1230 mm kunnen in één keer uitgefreesd worden.

Ronde ramen en trappen zijn reeds erg ingewikkelde bewerkingen die echter met behulp van een extern programma erg gemakkelijk worden gemaakt. Door het ingeven van allerlei parameters kan men de nodige programma's van wangen, treden en ronde ramen automatisch genereren. Men hoeft enkel nog maar de stukken op te leggen en de machine doet de rest.

Fitsen plaatsen gebeurt zeer precies door de twee aparte sensoren zodat achteraf de vleugel vanzelf in de kader schuift. De berekening van de plaatsen is automatisch volgens de lengte en het type raam.

Het standaard freeswerk zoals gachen, 4 mm spel, luikjes, potten, slotplaten, sloten, krukgaten, sleutelgaten en tegenplaten worden kinderspel door een CNC gestuurde machine.

Ook pennen kunnen met een bewerkingscentrum gemaakt worden.

Met een beitel kan men een rechthoekig gat bekomen.

 

U ziet het, toepassingen voor CNC in de schrijnwerkerij zijn er in overvloed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

var MenuBar3 = new Spry.Widget.MenuBar("MenuBar3", {imgRight:"SpryAssets/SpryMenuBarRightHover.gif"}); var MenuBar4 = new Spry.Widget.MenuBar("MenuBar4", {imgDown:"SpryAssets/SpryMenuBarDownHover.gif", imgRight:"SpryAssets/SpryMenuBarRightHover.gif"}); //-->