Meer succes met cnc

Vijfassig

Laad- en ontlaad nesting

Software
Voordelen Masterwood CNC

Pneumatische klemming

Wederverkoop machines:

Informatie aanvragen

Masterwood
Version Français

 

Een toekomst voor jou bij DV Special Machines ?

Zoekt U een interessante job in de boeiende wereld van houtbewerkingsmachines ?
DV Special Machines is dé marktreferentie en dus dé specialist in CNC gestuurde houtbewerkingsmachines.  Alhoewel een kleine K.M.O is het in zijn niche toch marktleider op de Belgische markt.  Zij importeert hoogtechnologische CNC (Computerised Numerical Control) machines voor houtbewerking, voornamelijk voor schrijnwerkerijen en staat in voor de verkoop, installatie, ondersteuning en na-service bij de klanten.  Met een beperkt gamma heeft zij vandaag toch reeds een 550-tal bewerkingscentra geleverd in België.

DV Special Machines zoekt een :
Software technieker (m/v)

Uw functie :
Je wordt opgenomen in een klein team dat ondersteuning, dienstverlening en na-service levert aan nieuwe en bestaande klanten, voornamelijk kleine en grote schrijnwerkerijen.  Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder Dirk Vertongen.
Je voornaamste taken bestaan uit :

U voert de U toegewezen taken uit door rechtstreekse verplaatsingen tussen Uw thuisbasis en de (zowel Vlaamse als Waalse) klanten in gans België en geeft dagelijkse rapportering via telefoon of per e-mail en komt af en toe voor bespreking/rapportering/…. naar het bedrijfskantoor te Sint-Niklaas.

Jouw profiel :

Wij bieden :

Wenst U op korte termijn te starten bij DV Special Machines ?
Stuur dan schriftelijk Uw motivatiebrief en curriculum vitae naar dirk.vertongen@dvspecialmachines.be
Wenst U meer informatie, contacteer ons dan op  dirk.vertongen@dvspecialmachines.be


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

var MenuBar3 = new Spry.Widget.MenuBar("MenuBar3", {imgRight:"SpryAssets/SpryMenuBarRightHover.gif"}); var MenuBar4 = new Spry.Widget.MenuBar("MenuBar4", {imgDown:"SpryAssets/SpryMenuBarDownHover.gif", imgRight:"SpryAssets/SpryMenuBarRightHover.gif"}); //-->