Meer succes met cnc

Vijfassig

Laad- en ontlaad nesting

Software
Voordelen Masterwood CNC

Pneumatische klemming

Wederverkoop machines:

Informatie aanvragen

Masterwood
Version Français

 

Project565L

Project 565L

Masterwood Project 565XL
CNC bewerkingscentrum in een extra lange uitvoering met twee freesmotoren waarvan de ene kan werken terwijl de andere gereedschap wisselt. Eén van beide motoren is een krachtige zware freesmotor die onder elke hoek kan werken om speciaal werk aan te kunnen. Eveneens kan een zaagblad van 350 mm gebruikt worden.

CNC bewerkingscentrum voor deuren, kasten en trappen. Beschikbaar in lange versie voor twee deuren tegelijkertijd in pendulum te bewerken of trappen. Evenesn beschikbaare in extra lange versie. De vijfassige freesmotor geeft u een totale flexibiliteit. Portaalbrug met twee gestuurde x-assen voor een langere gereedschaps standtijd en betere freeskwaliteit, centraal gesteunde vijfassige freesmotor zonder overbrenging en mogelijkheid tot pneumatische opspanklemmen. De cnc heeft een extra groot bereik in de breedte van 1700 mm en de mogelijkheid om een wisselaar te bekomen aan de vijfasser om nog sneller te wisselen. Eveneens is het mogelijk om twee freesmotoren te bekomen zodat de vijfasser aan het wisselen is terwijl xde andere freesmotor aan het werken is. Er zijn drie nuttigelengtes 3200 mm, 5200 mm en 6200 mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

var MenuBar3 = new Spry.Widget.MenuBar("MenuBar3", {imgRight:"SpryAssets/SpryMenuBarRightHover.gif"}); var MenuBar4 = new Spry.Widget.MenuBar("MenuBar4", {imgDown:"SpryAssets/SpryMenuBarDownHover.gif", imgRight:"SpryAssets/SpryMenuBarRightHover.gif"}); //-->